Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy bemutassuk klinikánkat. Klinikánk egy magánkezdeményezés révén 2001-ben alakult.

Dr. ANDÓK CSABA
sebész, plasztikai sebész szakorvos  
Rendelési idő: Csütörtök 15-20-ig
Telefon: 82/311-519
Email: info@apponyi.eu
Web: www.apponyi.eu
 
 
Dr. BERTA GYULA
tüdőgyógyász, allergológus szakorvos
Allergiás- és egyéb légúti betegségek diagnosztikája, gyógykezelése. Allergológiai életmód-tanácsadás. Betegoktatás.

40 évig a mosdósi Tüdő- és Szívkórházban dolgozott, innen tüdőgyógyász osztályvezető főorvosként ment nyugdíjba. Számos szakmai cikket és könyvfejezetet írt az asztmáról. A betegeknek szánt, "Asztmás vagyok - mit tegyek" c. könyv szerzője.
Rendelési idő: Kedd:12.30-14.30-ig,
Szombat:9-12-ig
Telefon: vezetékes:+36 82 510 073 rendelő: +36 82 311 519 mobil: +36 20 9747 056 fax: +36 82 510 073
Email: allergon_kkt@t-online.hu
Web: allergon.internettudakozo.hu
 
 
Dr. BRIGOVÁCZ ÉVA
rheumatológus, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos
Korunkban a mozgásszegény életmód, civilizációs ártalmak, életkor kitolódása miatt a mozgásszervi betegek száma nő. Átlagosan minden ember életében legalább egy alkalommal jelentkeznek ilyen jellegű panaszok. Statisztikai adatok szerint a tünetek egyre fiatalabb korosztályt érintenek. Ma már hatékonyan lehet segíteni a különböző okokból jelentkező reumatológiai problémákon, és ez által az ember életminősége nagyságrendekkel javul. Szeretni és értékelni kell magunkat annyira, hogy éljünk a segítség lehetőségével. Én ebben próbálok segítséget nyújtani a hozzám forduló betegek számára.
Rendelési idő: Csütörtök: 17-18-ig
Telefon: 82/311-519
Email: info@brigovacz.hu
Web: www.brigovacz.hu
 
 
Dr. CSÁSZÁR ÉVA
bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos
Rendelési idő: Kedd: 8-11-ig,
Csütörtök: 15-20-ig,
Péntek: 11-14-ig.
Telefon: 82/311-519
Email: info@apponyi.eu
Web: www.apponyi.eu
 
 
Dr. DAMÁSDI MIKLÓS
urológus szakorvos
Dr. Damásdi Miklós vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Urológiai Klinikájának szakorvosa.
Általános iskolai és gimnáziumi tanulmányaimat Kaposváron végeztem, majd felvételt nyertem a Pécsi Orvostudományi Egyetem általános orvosi karára. Az egyetem alatt többször nyertem Németországba (Tübingen, Mainz) pályázaton külföldi tanulmányutat. 2002-ben végeztem, majd Kaposváron helyezkedtem el, ezt követően kerültem át a Pécsi Urológiai Klinikára, ahol jelenleg klinikai szakorvos beosztásban dolgozom.
2007-ben európai urológiai szakvizsgát tettem, majd 2008-ban a magyar urológiai szakvizsgát kiváló eredménnyel szereztem meg.
Gyakornoki éveim alatt az európai urológus-rezidens társaság (ESRU) tagja voltam. Tagja vagyok a magyar (MUT) és európai urológiai társaságnak (EAU), valamint a nemzetközi endourológiai társaságnak.

Tevékenység:
Érdeklődési és tevékenységi körömbe az urológia teljes vertikuma tartozik (daganatos betegségek; kövesség; prosztata bántalmak; gyulladásos betegségek; merevedési zavarok; női és férfi vizelettartási zavarok; szűrővizsgálatok).
Rendelési idő: Szerda: 16-17-ig
Telefon: 82/311-519
Email: info@apponyi.eu
Web: www.apponyi.eu
 
 
Dr. DEZSŐ ENIKŐ
belgyógyász, diabetologus, endokrinologus szakorvos
Tisztelettel értesítem pácienseimet, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel magánrendelésem szünetel, de igény esetén lehetőség van a telefonos illetve video-konzultációra.
Bejelentkezés és időpontfoglalás az alábbi linken lehetséges:
https://medicall.cc/idopontfoglalas/medicorp/index?doctorId=333

Vigyázzunk Egymásra !
Köszönettel: Dr.Dezső Enikő
Rendelési idő: Kedd:16-18-ig.
Telefon: 82/311-519
Email: info@apponyi.eu
Web: www.apponyi.eu
 
 
FEKETE GYÖNGYI
szaktanácsadó
A BEMER terápia tudományos vizsgálatokkal alátámasztott eredményei és több éves sikeres alkalmazása, a módszer szakmai elismeréséhez vezetett és ez által a terápia, az alkalmazott orvostudomány részévé vált.
- Fontos szerepe van a műtétre még nem kerülő érbetegek kezelésében, illetve a műtéten már átesett, vagy már a műtéttel nem segíthető érbetegek kezelésében.
- Egyes betegségek gyógykezelése mellett fontos szerepe van az egészségmegőrzésben, a műtétet követő rehabilitációban, egyes sportsérülések mielőbbi gyógyulásában, teljesítmény növelésben.
- Az általános orvosi gyakorlat egyik nagy problémája az idült lábszárfekélyek kezelése. A BEMER terápia a komplex kezelésbe jól beilleszthető a sarjadási folyamatok elősegítése végett. Eredményesen alkalmazható a degeneratív csont és izületi elváltozások esetében ahol a műtét nem jön szóba, illetve a műtétet követően a rehabilitációban.
A sportsérülések kezelésében a BEMER módszer egyedülállóan hatékonynak bizonyult, hatására gyorsan felszívódnak oedemák, haematómák. Az in – izomrendszer megfelelő tónusba kerül a gyógyulási idő lerövidül.
Köszönjük, hogy bizalmával megtisztel bennünket!

Fekete Gyöngyi
Dr. Halmos Ferenc
Telefon: 70/256-7210 82/311–519
 
 
Dr. ELEKES ESZTER
fogorvos
Fogorvosként tudom, hogy a fogfájás az egyik legrosszabb élmény mindannyiunk számára. Szeretném, ha pácienseim félelem és fájdalommentesen távoznának rendelőnkből. Ismerem és jól alkalmazom az új, modern eljárásokat a fogpótlás és az esztétikus fogászat területén és ezeket az ismereteket szeretném a betegek elégedettségének szolgálatába állítani. Várok minden kedves pácienst, aki igényes pótlásra, szebb mosolyra és a rágás örömének visszaszerzésére vágyik. Kérem, forduljanak hozzám bizalommal!
Rendelési idő: Hétfő, szerda, péntek: 15-17 óráig.
Telefon: 82/311519
Email: info@apponyi.eu
Web: apponyi.eu
 
 
Dr. FRIDRIK GÁBOR
belgyógyász, kardiológus, kardiológiai rehabilitációs szakorvos
A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán szereztem általános orvosi diplomámat 2001-ben. Azóta kardiológiai osztályon dolgozom, a járó- és fekvőbetegek belgyógyászati-kardiológiai diagnosztikájával és kezelésével foglalkozom. 2007-ben belgyógyászati, majd 2010-ben kardiológiai, 2013-ban pedig kardiológiai rehabilitációs szakvizsgát tettem. Jelenleg a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Kardiológiai Rehabilitációs egységén dolgozom Mosdóson.
Rendelési idő: szerda 16-19 óráig
Telefon: 82/311519
Email: gabrimed.kft@gmail.com
 
 
Dr. GYŐRBÍRÓ ZSOLT
Neurológus szakorvos
1992-ben végeztem Szegeden a Szentgyörgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. 1997-ben tettem le az neurológiai szakvizsgát. 20 évig dolgoztam a Kaposi Mór Oktató Kórház Ideggyógyászat és Agyérbetegségek Osztályán.
Tagja vagyok a Magyar Fejfájás-, Parkinson-, Sclerosis Multiplex- Neurosonológiai- és Stroke Társaságnak.
Szakterület: Fejfájás, fájdalom szindrómák, eszméletvesztés, mozgászavarok, stroke betegek gondozása, gyógyszeres kezelések beállítása és ellenőrzése, nyaki ütőerek ultrahangos vizsgálata.
Rendelési idő: Kedd: 15.00-17.00
Telefon: 82/311-519, Mobil telefon: 20/3938875
Email: gyorbirozs@freemail.hu
 
 
Dr. HALMOS FERENC
sebész, érsebész szakorvos
Érsebészeti magánrendelőnkben a verőerek, visszerek, nyirokerek betegségeivel foglalkozunk járóbeteg ellátás szinten.

- fizikális érbeteg vizsgálat
- Doppleres érvizsgálat
- visszérkezelés alternatív gyógymódjai
- injekciós visszérkezelés (seprűvénák)
- lábszárfekély kezelése
- lymphödéma diagnosztizálása és alternatív gyógyterápiája
- érszűkületes panaszok alternatív kezelése
- mofetta széndioxid szárazfürdő terápia
Rendelési idő: Szerda 16.00 – 19.00 óráig
Telefon: 82/311–519 70/931-4550
 
 
Dr. HORVÁTH GÁBOR
bőrgyógyász és reumatológus szakorvos
Bőrgyógyászati rendelés fő területei:

Lézerterápia: Jóindulatú bőrdaganatok, bőrkinövések, tyúkszem, benőtt köröm, érdaganat, hajszálértágulat, vírusos szemölcsök stb. eltávolítása.
Cryoterápia: folyékony nitrogénnel történő fagyasztás, mely érzéstelenítő injekció nélkül alkalmas felületes bőrelváltozások, vírusos szemölcsök, pigmentfoltok, egyes bőrdaganatok, hegek kezelésére.
Radiofrekvenciás kauter kezelés: apró bőrkinövések, arcon és egyéb testtájakon lévő hajszálértágulatok eltávolítása.
Dermatoszkópia: elsősorban anyajegyek, de pigmentált bőrtumorok, időskori bőrelváltozások diagnosztikájára is alkalmas gyors, egyszerű vizsgálómódszer. Anyajegyek rosszindulatú átalakulásának megelőzése.
Bőrgyógyászat: felnőtt és gyermek bőrbetegek vizsgálata, beleértve az autoimmun betegségekben, gyulladásos reumatológiai kórképekben jelentkező bőrtünetek kezelését. Ekcéma, pattanásos bőr, pikkelysömör stb. gyógyítása.

Dr. Horváth Gábor 1989-ben végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 10 évig a Pécsi Bőrgyógyászati Klinika, majd a Harkányi Kórház volt munkahelye. 2006 óta a Pécsi Immunológiai és Reumatológiai Klinika alkalmazásában áll. Fő érdeklődési területe a pikkelysömörös betegek gyulladásos ízületi panaszainak (arthritis psoriatica) biológiai terápiája.
Rendelési idő: szombat 9-11 óra (előzetes bejelentkezés alapján)
Telefon: 30/240-68-79
Email: drhvg@t-email.hu
 
 
Dr. IMRE LÁSZLÓ
ideggyógyász, idegsebész szakorvos  
1983-ban végzett a POTE általános orvostudományi karán, gyakorló orvosként Kaposváron az idegsebészeti osztályon kezdett dolgozni, ahol jelenleg főorvosi beosztásban van. 1988-ban ideggyógyászati majd 1991-ben idegsebészeti szakvizsgát szerzett.
Szakterülete a gerinc és agyi betegségek diagnosztizálása, műtéti és konzervatív terápiája.
Kiemelten a gerinc degeneratív betegségeinek - porckorongsérvek, spondylarthrosis és az általa okozott gerinc megbetegedések, gerinccsatorna szűkületek, fejlődési rendellenességek, traumás
elváltozások hagyományos és minimal invazív ellátása – és agyi daganatos, traumás és vascularis betegségek műtéti ellátása.
Idegsebészeti tevékenységi területe többek között:
Gerinc és agyi betegségek vizsgálata, diagnosztizálása, konzervatív terápiája, szükség esetén műtéti ellátása és postoperativ gondozása, képalkotó vizsgálatok – CT, MRİ -rendelése, kiértékelése.
Műtéti kezelést nem igénylő degeneratív gerinc betegségek fájdalomcsillapító lokális kisízületi blokádja.

Milyen panaszok esetében forduljon idegsebész szakorvosunkhoz?
gerincsérv, gerincfájdalom, hátfájás, fejfájás, szédülés,
nyaki gerinc és deréktáji panaszok, gerincsérv műtét, agydaganat kivizsgálása.
Rendelési idő: Csütörtök 14-18 óráig.
Telefon: 82-311519
Email: info@apponyi.eu
Web: www.apponyi.eu
 
 
Prof. Dr. KOVÁCS NORBERT
ideggyógyász szakorvos
A Pécsi Tudományegyetem Neurológiai Klinika szakorvosa.

Szakterület: neurológiai megbetegedések, beleértve a mozgászavarok (Parkinson-kór,
disztónia, remegések), agyér betegségek, epilepszia, fejfájás, szédülékenység,
bizonytalan eredetű eszméletvesztések szakvizsgálata és gyógyszeres kezelése.
Rendelési idő: Csütörtök 17-19 óra
Telefon: 82/311-519 70/222-1178
Email: kovacsnorbert06@gmail.com
Web: www.neurology.hu/maganrendeles.html
 
 
Dr. NÉBER ÁRPÁD
sebész, baleseti sebész, sportsebész
Rendelési idő: Hétfő: 16.30-17.30-ig.
Telefon: 82/311-519
Email: info@apponyi.eu
Web: www.apponyi.eu
 
 
Dr. NEMERE ÉVA
belgyógyász, nephrologus, diabetologus szakorvos  
1990-ben végeztem a POTE Általános orvos karán.
1996-ban belgyógyászati,
2002-ben nephrológiai szakvizsgát tettem.
2011: Diabetológus minősítés megszerzése.
1990 óta dolgozom a "Kaposi Mór" Oktató Kórház Nephrológiai
osztályán, jelenleg főorvosként. Emellett a BBRAUN 4.sz. Dialízis
központban vesepótló kezeléseket végzek.
Tagja vagyok a Magyar Nephrológiai Társaságnak, a Magyar Diabetes
Társaságnak, a Magyar Hypertonia Társaságnak és a Magyar Transzplantációs
Társaságnak.
Fő ellátási profilom:
-vesebetegségek, veseelégtelenség, húgyúti fertőzések ellátása
-magas vérnyomás (hipertónia) kezelése
-cukorbetegség (diabetes mellitus) kezelése
-fenti betegségek diétás kezelése, életmódi tanácsok
Rendelési idő: Szerda: 16-18-ig, előjegyzés szerint
Tisztelt Betegeim!

Ebben a vészterhes időkben idős Édesanyám gondozása miatt személyes találkozást nem tudok biztosítani.
Szerdai napokon 17-19 óra között telefonos konzultációval szeretnék segíteni.
A recepción adnak előjegyzést illetve telefonszámot, ahogy eddig. Mindenkinek negyedóra áll rendelkezésére. Kérem,hogy kérdéseiket, kéréseiket szedjék össze.
Jelen szolgáltatás ingyenes.
A mielőbbi személyes találkozás reményében, tisztelettel:
Dr Nemere Éva főorvos
Telefon: 82/311-519
Email: info@apponyi.eu
Web: apponyi.eu
 
 
Dr. NYÍRŐ ILONA
bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos  
A magánrendelésen gyermek és felnőtt életkorban egyaránt foglalkozom bőrgyógyászati betegek vizsgálatával és ellátásával .
Pl: Dermatoszkópos anyajegy szűrés, gyulladásos, gombás bőrbetegségek, pattanásos betegek, köröm eltérések, hajhullás stb
Kisebb beavatkozásokat is elvégzek, cauterrel: Jóindulatú növedék és szemölcs eltávolítás stb.
Cryotherápiás (fagyasztásos)kezelést is alkalmazok szükség esetén.

30 éves gyakorlatom van a bőrbetegségek ellátásában.
Rendelési idő: Péntek 15-17-ig
Telefon: 06-20-5951547 (Bejelentkezés)
Email: info@apponyi.eu
Web: www.apponyi.eu
 
 
DR. ROSTÁS LÁSZLÓ
belgyógyász, kardiológus, hypertonológus, szívelektrofiziológus (h.c.)  
A gyakorló orvosi pályámat a Tolna Megyei Kórház Belgyógyászati Intenzív- és Kardiológiai Osztályán kezdtem. 1991-től 22 éven át vezettem a mosdósi kórház Kardiológiai Osztályát, majd a Kardiológiai Rehabilitációs Egységét és a Hypertónia Decentrumot. Mind a fekvőbeteg-, mind a járóbeteg-ellátásban aktívan részt vettem. A kardiológián belül kiemelten foglalkozom a magas vérnyomás és a szívritmuszavarok témakörével.E témákban számos közleményt és könyvfejezetet írtam.

Tevékenységi köröm : a ritmuszavarok felderítése, a ritmuszavar okozta stroke megelőzése, továbbá a szívbetegségek korai felismerése és a magas vérnyomásban szenvedő betegek kezelése.
Rendelési idő: Hétfő 9-11 óra (előzetes bejelentkezéssel)
Telefon: 82 311-519 20 9 286 376
Email: info@apponyi.eu
Web: apponyi.eu
 
 
Dr. RUCZ KÁROLY
belgyógyász, diabetologus, endokrinologus szakorvos
Lakóhelyünk jódhiányos volta miatt elsősorban pajzsmirigybetegségek, de valamennyi hormontermelő szerv megbetegedése, vagy annak gyanúja esetén a betegek kivizsgálása, kezelése, a rászorulók gondozása a profilja. Konzultációs lehetőséget biztosít szakmai határterületeken (csontritkulás, kóros testtömeg, magas vérnyomás, meddőség, vérzészavarok, hajhullás vagy fokozott szőrnövekedés bizonyos esetei). Az egyik leggyakoribb kérdés a fokozott testsúly hormonális hátterének tisztázása; a “nem beteg túlsúlyosak” részére diétás és életmódbeli tanácsadást, oktatást is végez.
Rendelési idő: Hétfő, csütörtök: előjegyzés szerint.
Telefon: 82/311-519
Email: rucz@apponyi.eu
Web: www.apponyi.eu
 
 
Dr. SÁNDOR ZSUZSANNA
radiológus szakorvos
Teljes körű ultrahang diagnosztika.
Dr. Sándor Zsuzsanna vagyok, mottóm: „Egy jó diagnózis út a gyógyulás felé”.
A Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szereztem diplomát, 1991-ben. Azóta a Dombóvári Szent Lukács Kórházban dolgozom főállásban. 1996-ban tettem szakvizsgát. 2009 óta a kórház főorvosa és az osztály megbízott vezetője vagyok.
Orvosi tevékenységemet a szakma iránti alázat, a betegek szeretete, empátia és humánum jellemzi. Legkedvesebb szakterületem - a röntgen és CT mellett – az ultrahang diagnosztika.
Tudásomat a „kisvárosi kórház” szerteágazó munkájában szerzett gyakorlat során illetve számos speciális kurzuson szereztem.
Az ultrahang diagnosztika a radiológia egyik legfontosabb ága, a betegségek megállapításában az elsőként választandó módszer, tekintve, hogy a vizsgálat fájdalommal nem jár, az egészségre nem káros és tetszőleges számban megismételhető- követve a betegség lefolyását. Mindemellett nagy gyakorlatot, alaposságot, precizitást igényel.
Vizsgálataink:
- leggyakoribb a hasi szervek vizsgálata- máj,eperendszer, hasnyálmirigy, vesék, belek, kismedence (méh, petefészek, prosztata)
- nyaki erek (carotisok) vizsgálata általában neurológia és kardiológa javaslatára az erek állapotának megítélésére.
- pajzsmirigy, nyálmirigyek, nyaki lágyrészek vizsgálata, melyekre számos tünet és betegség során kerül sor.
- végtagi erek vizsgálata thrombosis gyanú, fájdalom esetén.
- ízületek, izmok, ínak vizsgálata (sérülések, degeneratív betegségek esetén)
- emlők vizsgálata tapintható képlet esetén illetve szűrővizsgálat részeként
- gyermekek (elsősorban hasfájás, csípő fájdalom, tapintható képletek miatt),
- csecsemők vizsgálata agyi, hasi, csípőszűrés-ortopédiai vizsgálat részeként.
Vegyen részt szűrővizsgálatainkon!
Köszönöm megtisztelő érdeklődését.
Rendelési idő: Kedd 9-11-ig.
Telefon: 82-311519
Email: info@apponyi.eu
Web: www.apponyi.eu
 
 
DR. SEFFER TIBOR
szülész- nőgyógyász szakorvos  
Rendelési idő: csütörtök 15-17-ig
 
 
Dr. SOMOGYI TIBOR
belgyógyász, kardiológus szakorvos
A Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán 1993-ban szerzett doktori címet. Azóta kardiológiai osztályon végzi a járó és fekvőbetegek kardiológiai-belgyógyászati diagnosztikájával, kezelésével kapcsolatosan teendőket. Belgyógyászatból 1998-ban , kardiológiából 2003-ban tett szakvizsgát. Érdeklődési területe a magas vérnyomás betegség, szívritmus-és keringési zavarok kezelése . Vizsgázott echocardiographus. Jelenlegi munkahelye a Kaposi Mór Oktató Kórház Kardiológiai Rehabilitációs egysége ( Mosdós).
Rendelési idő: Kedd: 16-19-ig
Telefon: 82/311-519
Email: info@apponyi.eu
Web: www.apponyi.eu
 
 
Dr. SOMOSKŐVI CSILLA
ideggyógyász, psychiater szakorvos
Rendelési idő: Szerda: 14-16-ig
Telefon: 82/311-519
Web: www.apponyi.eu
 
 
Dr. VÁRKONYI ANDREA
belgyógyász, foglalkozás-egészségügyi szakorvos  
Rendelési idő: csütörtök 8-10-ig, előjegyzés szerint
Telefon: 82/311-519
Email: info@apponyi.eu
Web: apponyi.eu
 
 
Dr. ZUBONYAI CECÍLIA
bőrgyógyász, onkológus szakorvos
Magánrendelés keretében foglalkozom anyajegy-/bőrrák szűréssel
(dermatoszkópos vizsgálat) pattanásos bőr, hajhullás, különböző eredetű
gyulladásos bőrbetegségek, körömbetegségek vizsgálatával, kezelésével
minden életkorban.
Rendelési idő: Rendelési idő: hétfő 14-16 óra, kedd 17-19 óra
Telefon: 82/311-519
Email: info@apponyi.eu